Konsultatīvā padome

  1. Latvijas Lauksaimniecības universitāte Profesore Daina Kārkliņa (pārtikas apstrādes veidu ietekme uz produkta uzturvērtību, sastāvu, pārtikas uzturvērtības aprēķināšanas algoritmi);
  2. Latvijas Universitāte Ida Jēkabsone, Dr.ķīm (Latvijā audzēto pārtikas produktu sastāvā sastopamās bioloģiski aktīvās vielas, uzturvielām to ietekmi uz cilvēka organismu, sastopamību produktos, piemēram, fenoliem, likopēniem, pektīniem);
  3. Rīgas Stradiņa universitāte Lolita Neimane, Diētas ārste (ar diētu saistītās saslimšanas, Izplatītākie uztura alergēni, diētu veidi, to ievērošanas gadījumā uzturā lietojamie vai ierobežojamie pārtikas produkti (piemēram, zema holesterola satura, zema tauku satura, augsta šķiedrvielu satura, bezglutēna diētas gadījumā);
  4. Iveta Pudule (sabiedrības veselības un veselīga uztura un dzīvesveida aktualitātes).